Test av mjukvara och kvalitetssäkring


DevPals genomför detaljerade mjukvarutest med formella och utforskande metoder och använder testautomatisering när det är applicerbart i alla lager. En felfri process, helt transparent funktion, flexibla leveransmodeller och strikt efterlevnad av internationella standarder gör DevPals till den föredragna testpartnern.


Vad DevPals erbjuder

DevPals mjukvarutest och kvalitetssäkring beaktar kvalitet över hela livscykeln oavsett kundens leveransmetod.

Prestanda

Identifierar en praktisk prestandatest-strategi som omfattar scenarierna för testning, typer av prestandatestnings-tjänster, verktyg att använda, skript för automatisering, rapporteringsprotokoll och testmiljö.

Funktionell

Funktionell testning är ett avgörande element för att förbättra kvaliteten på den utvecklade mjukvaran. Under funktionell testning täcker vi testplanering och black box-testning utan automatisering begränsad till kontroll av funktionalitet, mjukvaruanvändbarhet och dess kompatibilitet.

Mobilapplikationer

Vi erbjuder kompletta QA-tjänster för mobilapplikationer på flera enheter och i olika miljöer. Vi utför robusta tester för mobilapplikationer som inkluderar manuell testning, visuell QA och automatiserad testning, för att säkerställa att din applikation fungerar felfritt och behåller användare.

Automatisering

Vi känner igen värdet av automatiserad mjukvarutestning och de utmaningar som den ställer. Det är därför vi betonar en systematisk och planerad strategi för testautomation. Vi använder olika testramar för att få effektivitet vid testautomatisering och förbättra testproduktiviteten.

Grafiskt användargränssnitt

Vi testar en produkt som använder ett grafiskt användargränssnitt för att säkerställa att den uppfyller dess specifikationer genom användning av olika testfall. Vi identifierar hur användare interagerar med en produkt eller tjänst, inklusive hur lång tid uppgifterna tar och hur noggrant de är slutförda, vad de tycker är svårt eller enkelt att använda och ändringar som användare vill se.

Säkerhet

Vi tillhandahåller ändpunkts-säkerhetstest för bedömning av sårbarheter i webbapplikationer, innefattande att identifiera en praktisk strategi för prestandatest som omfattar scenarierna att testa, verktyg att använda, skript för att automatisera, typer av prestandatestnings-tjänster och rapporteringsprotokoll.

Låt DevPals förbättra ditt företags konkurrenskraft genom att tillhandahålla tillräcklig kvalitetssäkring för din mjukvara.


Vänta inte längre. Hör av dig till oss så ska

vi göra det tillsammans.

 
Org.nr : 559236-2353 | Jörgen Ankersgatan 11, Malmö 211 47 | info@devpals.se | 040 6820504 | Villkor | Integritetspolicy | Cookies