Mjukvaruutveckling och IT-konsultation


Med expertis inom mjukvaruteknik tillhandahåller DevPals full service för mjukvaruutveckling och programmering. Vi gör en omfattande analys av befintliga system, kartlägger planer för hur man implementerar nya komponenter och guidar kunder i en komplex mjukvaruvärld.

Vad DevPals erbjuder

Utvecklar nya och transformerar befintliga produkter

Vi är redo att utveckla ett nytt projekt för dig eller avsluta ditt aktuella projekt genom att stärka det med våra bästa lagspelare, som hjälper dig att slutföra arbetet i tid och inom budgeten.

Tillhandahåller den bästa utkontrakteringstjänsten 

Vi vet vikten av tid och pengar när det gäller att hitta rätt personer för att leverera produkten. Att övervinna sådana utmaningar genom att hjälpa till att rädda IT-projekt i behov är vad vi gör och vad vi kan lära ut.

Implementerar framgångsstrategier i varje projekt 

Exceptionell kvalitet är ett måste för varje produkt vi släpper. Våra team står inför alla utmaningar som ditt företag erbjuder, och vi har verktyg för att det ska fungera ännu bättre, från konsultation till support efter implementering.

Optimerar processer och affärer 

Att vara produktiv är lätt när du känner till reglerna för affärsverksamheten. Därför har vi utvecklat affärsalgoritmerna som vi använder och är redo att dela med oss av vår erfarenhet.
För oss är det avgörande att hitta rätt lösning som är flexibel och kostnadseffektiv och helt överensstämmer med dina affärsmål. Vi tar hänsyn till storleken på företaget, branschen, de mål som våra kunder strävar efter, uppgifter de vill utföra, utmaningar de stöter på och hjälper till att spara resurser, öka intäkterna och effektivisera affärsverksamheten med väl genomtänkta mjukvarulösningar. DevPals ger fördelen med kostnadsminskning i kombination med ökad produktivitet och lönsamhet.

Varför IT-konsultation

Det finns många fel som kan uppstå med mjukvaran. De sträcker sig från olägenheter och misslyckanden i en slutlig lösning, som negativt påverkar affärer, till implementering av bristfälliga eller helt felaktiga lösningar som alltid innebär en enorm mängd slösade medel och tid. Potentiella svårigheter inkluderar:

Planering

1. Förbise väsentliga krav
2. En övergripande opraktiskhet av mål
3. Fel teknikval
4. Olämplig arkitektur

Utveckling

1. Kaotisk kod
2. Säkerhetsproblem
3. Ineffektiv systemintegration
4. Felaktig datahantering

Team

1. Dålig teamkommunikation
2. Dåligt organiserat arbete
3. Icke-optimal användning av resurser
4. Sen leverans
DevPals-teamet är redo att ge dig support i alla led och tillhandahålla expertrådgivning för att förhindra kostsam omarbetning. Vi kommer att erbjuda åtgärder för att mildra problem och risker som avslöjas, förbättra mjukvarukvaliteten eller återhämta ett ansatt projekt och förvandla det till framgång.

Några av DevPals teknologier

C++

C++ är en allmän användning av multiplattformsspråk för att skapa applikationer med hög prestanda. På DevPals använde vi detta språk i ett flertal projekt för att tillhandahålla innovativ teknik som gynnar kunder i olika branscher.

Qt

Qt är en ledande teknologi för multiplattformsutveckling som driver företag i många branscher. DevPals tillämpar olika verktyg för att skapa kostnadsbesparande applikationer som använder en enda kodbas för att köra på alla operativsystem.

.Net

DevPals levererar snabba och pålitliga .Net-baserade webb-, IoT-, Big Data- och AI-appar av hög komplexitet. Vi kan komplettera dem med trendiga molnlösningar, säkerställa engagerande, mycket interaktiv användarupplevelse och enkla integrationer.

Java

DevPals erbjuder projektbaserad Java-utveckling och långsiktig utkontraktering av Java-utveckling för att tillgodose behoven hos olika företag - från små nystartade företag till stora företag med egen IT- och egenutveckling.

PHP

Denna teknik är Internets ryggrad. Otaliga webbplatser skapade i PHP eller WordPress levererar information i form av bloggar, internetforum och onlinebutiker. Med många lösningar som erbjuds är DevPals det rätta valet när det gäller PHP.

Node

Node är rätt teknikstack för att utveckla onlinespel, chatt-appar eller videokonferenssverktyg. Det är lämpligt för appar i realtid som har ett behov av att uppgifterna kontinuerligt uppdateras. Utvecklingen är mindre tidskrävande och vi får en snabb och pålitlig mjukvara.

Golang

Golang är C:et för 2000-talet när det gäller syntax, gör det möjligt att använda minne på ett säkert sätt, hantera objekt och tillhandahålla statisk eller strikt maskininskrivning samtidigt. DevPals använder det för system- och nätverksprogrammering, big data, maskininlärning, ljud- och videoredigering m.m.

Python

DevPals använder Python på större projekt för sitt starka stöd inom AI och ett stort antal bibliotek och paket som utvecklare kan använda så att de inte bygger specifik kod från grunden. Det hjälper till att spara tid och minska den initiala utvecklingscykeln.

Låt DevPals förbättra ditt företags konkurrenskraft med avancerad anpassad programvara och omfattande IT-konsultkunskap.

Vänta inte längre. Hör av dig till oss så ska vi göra det tillsammans.
 
Org.nr : 559236-2353 Jörgen Ankersgatan 11, Malmö 211 47 | info@devpals.se | 040 6820504 Villkor | Integritetspolicy | Cookies