Vilka är vi?


DevPals passion är värdeskapande genom mjukvaruutveckling. Vårt team hjälper dig att designa och integrera maskininlärning, Big Data-analys och artificiell intelligens i ditt företags affärsmodell. Vårt uppdrag är att öka ditt företags konkurrensfördel med de modernaste digitala verktygen.

Vårt Team

Michael Katina Verkställande Direktör BA i internationell finans European Business School London MBA Tel Aviv University 19 års erfarenhet av ekonomi och företagsledning
Alex Yankelevich Styrande Delägare MSc i management New York University Tandon School of Engineering 20 års erfarenhet av management och Hi-Tech 

DevPals arbetsprinciper

Om du tar ett team av utbildade tekniker som är fokuserade på att göra sitt bästa arbete, är resultatet en utbredd kultur av hög kvalitet. Vi skapar en sådan stark kultur genom att sätta ett exempel på att skriva "bra kod" och hålla oss själva till genomgående högre standarder. En kritisk specialisering inom mjukvaruutvecklingsområdet och förmågan att utveckla användbara färdigheter i våra utvecklare, skapar en inflytelserik kultur där misslyckande inte är ett alternativ
Den högsta prioriteringen är att tillfredsställa kunder genom tidig leverans av värdefull mjukvara
Leverera arbetsmjukvara frekvent med en preferens till en kortare tidsskala
Bygga projekt runt motiverade individer och lita på dem för att få jobbet gjort
Kontinuerlig uppmärksamhet på teknisk kvalitet och god design förbättrar smidigheten

Några av DevPals projekt

För ytterliggare info, klicka på de olika projekten

Propeller Ads

AI-drivet webbtrafik-optimeringssystem

Grand Capital

Databeriknings- och konvertingsanalys-plattform

OlympTrade

Business intelligence-system integrerat med CRM

 PowerYourRental 

Molnbaserad webbutvecklingsplattform

DevPals platser

Högkvarter Malmö
Försäljning Stockholm
Försäljning & FoU Riga, Lettland
FoU Tel Aviv, Israel

Hur är det att arbeta på DevPals

Jag är stolt över att vara QA Ingenjör på Devpals. Jag får uppdrag som är både utmanande och intressanta, med bra kommunikation. Jag vill notera att här är våra ideer och åsikter betydelsefulla och tas i åtanke genom hela projektcykeln.
Jag är tacksam för att få vara en del utav Devpals. Våra interna processer är väl strukturerade, med kompetenta kollegor och utmanande projekt. Jag vill upplysa om att här finns snabb och omtänksam ledarskap, möjligheter för personlig utveckling och en välkomnande miljö.
Jag är glad över att få vara en medlem för Devpals. Jag trivs bäst i en varm, produktiv miljö. Ledningen är lyhörda och tillmötesgående. Devpals är en bra arbetsplats att för personlig utveckling.
Jag vill uttrycka min beundran och tacksamhet för Devpals ! Här får använder jag flera rekryteringsverktyg för bearbeta internationella kandidater, jag ges möjlighet till att anställa dem bästa. Jag är ödmjuk över att få jobba me de bästa och önskar Devpals fortsatt framgång och lojal kundkrets.
Devpals är en snabbväxande företag med en positiv arbetsmiljö. Kunder och projekt är intressanta att få jobba med. Kollegor är yrkesprofessionella som är viljan att lära ut. Ledningen är öppensinnade och intresserade att diskutera och lyssna på oss. Möjlighet till att få jobba var jag vill, flexibla arbetstider, event och sammankomster. Detta är vad Devpals står för!

Gå med i laget!

Se aktuella karriärmöjligheter eller sök efter specifika kriterier för att hitta jobb som matchar dina intressen.
Denna webbplats och den relaterade tjänsten kan informera dig om karriärmöjligheter med DevPals och ge dig resurser som du kan ha till hjälp för att utforska din jobbsökning. DevPals ger dock ingen garanti för att de karriärmöjligheter som presenteras är tillgängliga eller passar dig, och att du kommer att hitta ett jobb hos DevPals. Denna webbplats kan innehålla beskrivningar av fördelarna med att arbeta med DevPals, men alla sådana fördelar regleras av tillämplig DevPals-policy, som kan komma att ändras i företagets bedömning. DevPals rekommenderar dig starkt att granska integritetspolicyn.
DevPals lag möte
 
Org.nr : 559236-2353 | Jörgen Ankersgatan 11, Malmö 211 47 | info@devpals.se | 040 6820504 | Villkor | Integritetspolicy | Cookies