Internet of Things


Vi lever i en era där det finns fler IoT-anslutna enheter än människor. Dessa enheter sträcker sig från fitnessprylar till spårning av lager och kommunicerar via ett nätverk eller molnbaserad plattform ansluten till IoT. Insikter i realtid samlas in från denna information som samlats in av IoT för att stimulera digital transformation. IoT lovar många positiva förändringar i hälsa och miljö, affärsverksamhet och industriella resultat.

En enkel IoT-infrastruktur använder sig av de fem viktiga processerna

Fånga

täcker typ av datakälla och hur information fångas in

Överföra

till molnet, eller först till en gateway och sedan till molnet med GPRS

Lagra

i IoT-leverantörens moln eller skicka via API till användarens eget moln

Rapportera

från molnet, data kan rapporteras och visualiseras i olika former (instrumentpanelen, e-postvarning eller via API till ett befintligt rapporteringsverktyg)

Förändra

när data har rapporterats, det kan framkalla en positiv förändring i form av en fysisk input eller ett automatiskt svar tillbaka via IoT-infrastruktur eller annat system
När data samlas in, överförs, lagras korrekt och rapporteras; lanserar den sig igen i olika former för att provocera den önskade positiva förändringen.
DevPals kan visa hur ditt företag binder nya insiktsfulla sätt med IoT, från att öka processeffektiviteten till att leverera bättre kundupplevelser och generera nya intäktsströmmar.

IoT påverkar många affärsområden

IoT för rekrytering

Använd IoT för att få din rekryteringsprocess till en digital dimension. Istället för att spendera ditt HR-teams tid på att rotera sökande, låt dem spendera den på att bygga starka band med de talanger som tillhandahålls för ditt företag genom att använda avancerade IoT-lösningar.

IoT för logistik

Spåra varor när de kommer in i ett lager. Leveranser till kunder har gjort övervakning mer hanterbar genom integrering med IoT. Med den informationen kan du automatisera mycket av leveransprocessen och se till att det inte finns några förlorade försändelser eller oväntade försändelser.

IoT för fastigheter

Professionella fastighetsmän driver, samlar in, lagrar, använder och lär sig om deras affärsdata. IoT är ett bra val för att forsätta på ett informativt sätt. Öka beläggningen, förbättra hyresgästupplevelsen, tillämpa IoT-analys för att få en konkurrensfördel.

IoT för försäkring

Lagra pågående data, omfatta användningsbaserade prognoser, prediktiva analyser och andra riskhanteringsverktyg med IoT för att störa konventionella intäktsflöden och led ditt företag till nästa nivå.

IoT för FinTech

Förbättra riskhanteringen med IoT. Få finansieringsdata i realtidsläge, uppskatta kundens transaktionsflöde, analysera deras tillgångar och hantera den informationen för att göra smarta beslut. Insamling av data förstärker ditt företag.

IoT för e-handel

Förbättra lagerhanteringen så att dina kunder kan uppnå bättre samarbete med ditt företag. Använd IoT-attityden för att förse kunderna med realtidsinformation om lagersaldo. Övervaka din företagskatalog ordentligt med IoT.

Låt DevPals förbättra ditt företags konkurrenskraft med avancerade digitala verktyg.

Vänta inte längre. Hör av dig till oss så ska vi göra det tillsammans.
 
Org.nr : 559236-2353 | Jörgen Ankersgatan 11, Malmö 211 47 | info@devpals.se | 040 6820504 | Villkor | Integritetspolicy | Cookies